Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

En iyi WooCommerce Eklentileri 2024

En iyi WooCommerce Eklentileri 2024 Listesi yazımızda eklentileri inceliyoruz ve sıralıyoruz.

Bu eklentiler WooCommerce kullanarak bir çevrimiçi mağaza oluşturmanın en iyi parçasıdır . Yeni özellikler eklemenize ve işinizi büyütmenize olanak tanırlar.

WordPress eklenti listesi binlerce eklentiye ev sahipliği yapıyor fakat hepsi maalesef iyi değil bugün sizler için eklentileri test edip kurcaladık ve kendi yorumlarımızla sizlere e-ticaret siteniz için en iyi WooCommerce eklentilerini inceliyoruz.

Bu yazıda, satışları artırmak ve işinizi büyütmek için e-ticaret siteniz için en iyi WooCommerce eklentilerinden bazılarını seçtik.

En iyi WooCommerce Eklentileri 2024 Listesi

  1. OptinMonster

optinmonster

OptinMonster , piyasadaki en güçlü dönüşüm optimizasyon yazılımıdır. Web sitesini terk eden ziyaretçileri müşterilere dönüştürmenize yardımcı olur.

Sepeti terk etmeyi azaltmak , satış dönüşümünü artırmak, e-posta listenizi büyütmek, hedeflenen web sitesi mesajlarını göstermek, yerinde yeniden pazarlama ve daha fazlası için e-ticaret sitenizde kullanabilirsiniz.

Ana web sitesi ücretsiz planı göstermese de , WordPress eklentilerini yükleyip etkinleştirerek OptinMonster’ın ücretsiz sürümünü edinebilirsiniz . Eklentinin içinde ücretsiz hesabınızı oluşturma seçeneğini göreceksiniz.

OptinMonster ile oluşturabileceğiniz bazı WooCommerce açılır pencere örnekleri:
Kayan üstbilgi veya altbilgi çubukları
Üstbilgi veya altbilgi çubuklarında geri sayım sayaçları
Coğrafi hedefli pop-up’lar (önermiyoruz)
Çarkı döndür indirim kazan pop-up’lar (önermiyoruz)

  1. Rank Math

rank math woocommerce

RankMath, Web sitenizin daha iyi bulunabilmesi ve daha çok ziyaretçiye ulaşıp onları müşterilere dönüştürmek ve daha fazla para kazanmak için web sitenizi optimize etmek için kullanışlı ve etkili bir SEO eklentisidir.

Rank Math eklentisi ücretsiz olarak birçok Pro özelliğine sahiptir. Yoast SEO’dan daha iyidir ve her şey web sitenizi arama sonuçları için optimize etmekle ilgilidir. Pro sürümü evet iyidir ama ücretsiz versiyonu da kesinlikle çok başarılıdır. En iyi wooCommerce eklentileri 2021 listemizde olmaz ise olmazdı 🙂

  1. Constant Contact

constant contact

Constant Contact , e- ticaret siteleri için en iyi e-posta pazarlama hizmetidir . Ayrıca, mağazanıza kolayca eklemenize ve e-posta listenizi oluşturmaya başlamanız için kolay kurulumu sayesinde zahmetsizce kurulumu yapabilirsiniz.

  1. Advanced Coupons

En iyi WooCommerce Eklentileri 2024

Advanced Coupons, wordpress eklentileri arasında en başarılı WooCommerce kupon kodu eklentisi olmasıyla anılıyor. Woocommerce’in o sınırlı kupon özelliklerinden kurtulmanızı ve daha çok özellikli kuponlar hazırlamanızı sağlar.

WooCommerce ile sıkı bir şekilde bütünleşir ve kupon URL’leri, planlanmış kuponlar, otomatik uygulanan kuponlar, nakliye kuponları ve daha fazlası gibi özellikler sunar. Kolay kullanımı ile e-ticaret sitenizdeki satışları attırma çabasındadır.

  1. SeedProd

seedprod

SeedProd , WooCommerce için yerleşik desteğe sahip piyasadaki en iyi WordPress sayfa oluşturucu eklentilerinden birisidir.

Hızlı bir şekilde bir açılış sayfası oluşturmak, satışa yapmaya hazır e-ticaret sayfası veya bir ürüne özel  açılış sayfası oluşturmak istediyseniz, SeedProd tam size göre.

SeedProd, sezgisel bir sürükle ve bırak sayfa oluşturucu kullanarak isteğe bağlı olarak kolayca sayfa oluşturmanıza yardımcı olur .

  1. WP Mail SMTP

wp mail smtp

WP Mail SMTP, şahsi düşünceme göre  WordPress  için en iyi SMTP mail eklentisidir. Tüm WooCommerce ve WordPress  e-postalarınızın müşterilerin gelen kutularına teslim edilmesini müşterilerle iletişim halinde kalmanızı garanti altına alır.

  1. Tawk.To

tawk.to

Tawk.To, web sitenizi ziyaret eden kişilerle ek bir platform veya iletişim kanalına ihtiyaç duymadan canlı destek hizmeti sunmanızı sağlar. WordPress ile tam uyum halinde çalışan bu eklenti sayesinde canlı destek departmanları kurabilir, otomatik mesajlar hazırlayabilir müşterilerinizin aklında oluşan soru işaretlerini anında giderebilirsiniz. Kesinlikle en iyi wooCommerce eklentileri 2021 listemizde bulunmayı hak ediyor.

  1. TrustPulse

trustpulse

TrustPulse, satışları hızla arttırmayı amaçlayan bir başka eklentidir ve bunu sosyal kanıt bildirimleri sayesinde gerçekleştirir.

İnsanlar, kendi kendilerine karar vermeden önce yapmak istedikleri seçimi daha önce başkalarının yaptığını gördüklerinde bundan hoşlanırlar. E-ticaret sitenize TrustPulse ekleyerek, potansiyel müşterilerinizin bir satın alma işlemini tamamlamaları ve müşteriye dönüşmeleri için onları tetiklemesine izin verirsiniz.

  1. WooCommerce Wholesale Suite

whole sale suite

WooCommerce Wholesale Suite, toptan alıcılar ve diğer müşteri gupları için WooCommerce’de toptan fiyatlandırmayı hızlı ve basit bir şekilde ayarlamanızı sağlayan birbiriyle uyumlu üç eklentiden oluşan harika bir pakettir.

Toptan satış için oluşturduğunuz fiyatlar ile perakende müşteriler için fiyatlar birbiriyle karışmadan hızla satış yapmaya devam edersiniz.

  1. YITH WooCommerce Wishlist

yith woocommerce wishlist

YITH WooCommerce wishlist, adından da anlaşıldığı gibi bir istek listesi eklentisidir.Müşterileriniz istek listelerine ürünleri daha sonra satın almak için sıralayabilir veya sıraladıkları listeleri arkadaşları veya aileleri ile paylaşabilirler özellikle insanların birbirine hediyeler aldığı dönemlerde çok işe yarayan bir eklentidir.

  1. WooCommerce Multilingual

woocommerce çift dil desteği

WooCommerce Multilingual, e-ticaret sitenizde birden fazla dil desteği özelliği eklemenizi sağlar.

Müşterileriniz web sitenize tercih ettikleri dilde göz atmayı seçebilir, önbellek eklentileri ile uyum içersinde çalıştığı için herhangi bir hız problemi ile karşılaşmadan tüm dünyaya ürün satabilirsiniz.

  1. Order Delivery Date for WooCommerce

woocommerce müşteriye kargo tarihi seçtirme

Şahsi düşünceme göre bu eklenti bir harika, müşterilerinizin ödeme esnasında teslimat tarihi seçmesine olanak tanır. Yönetici alanındaki siparişler sayfasında kargoları müşterilerin istedikleri teslim tarihini görebilirler ve ona göre gönderirler.

  1. YITH WooCommerce Quick View

woocommerce hızlı bakış

WooCommerce Hızlı Görünüm, müşterilerinizin ürünleri tıklamadan ürün ayrıntılarına göz atmalarına olanak tanır. Bu, müşterilerin ürün listelerinden veya mağaza sayfasından ayrılmadan ürün bilgilerini hatta ürünü hızlı bir şekilde almalarını sağlar unutmayın vakit nakittir.

  1. YITH WooCommerce Compare

woocommerce kıyaslama eklentisi

YITH WooCommerce Compare, bu eklentinin de alamet-i farikası müşterilerinizin iki, üç veya daha fazla ürünü yan yana karşılaştırmasına olanak tanır. Özellikle cep telefon kıyaslama gibi konularda çok işe yarıyor bu arkadaş.

  1. YITH WooCommerce Zoom Magnifier

woocommerce zoom eklentisi

YITH WooCommerce Zoom Magnifie, ürünlerin fotoğraflarını ürün sayfası içerisinde büyütmeye, fotoğraflara yaklaştırmaya, fareyi üstünde dolaştırdığınız kısımlara zoom yapabilmeyi sağlıyor. Bazı temalarda zoom desteği olmadığında kullanılabilir.

  1. PW WooCommerce Gift Cards

En iyi WooCommerce Eklentileri 2024

PW WooCommerce Gift Cards,mağazanızda hediye kartları oluşturmayı ve bunu müşterilerinize  satmayı epey kolaylaştırır. Öyle ki bunu saniyeler içerisinde yapar ve müşteriler hediye kartları satın alabilir ve bunları çevrimiçi mağazanızda kullanmak üzere arkadaşlarınızla veya ailenizle paylaşabilir.

  1. WooCommerce Currency Switcher

woocommerce para birimi eklentisi

WooCommerce Currency Switcher ile sadece Türk Lirası değil farklı para birimleri ile satış yabilirsiniz.
Eklenti gayet başarılıdır paritede ayarlamasından otomatik kur takibine kadar tüm ayar seçeneklerine sahiptir. Buton yardımıyla para birimi değiştirme seçeneği yanında bölgesel fiyatlandırma şansı da sunmaktadır.

  1. Custom Product Tabs for WooCommerce

ürün sayfasına sekme ekleme eklentisi

Custom Product Tabs for WooCommerce , Ürün sayfalarınızdaki sekmeleri düzenlemenize, yeni sekme oluşturmanıza olanak sağlar. Eklenti sayesinde ürün sayfaları daha düzeli gözüküyor ve müşterileriniz aradıklarına daha çabuk ulaşıyor. Unutmayın kullanıcı deneyimi  yeniden tercih edilme sebebidir.

  1. Variation Swatches for WooCommerce

varyasyon seçici

Variation Swatches for WooCommerce, e-ticaret sitelerinde ürünlere eklediğiniz varyasyon çeşitlerinin kullanıcılar tarafından hızlıca fark edilmesine ve ön izleme yaparak tercih yapabilmesine olanak sağlar.

  1. Kargo Takip

woocommerce kargo takip eklentisi

Kargo Takip, bu Türk yapımı eklenti sayesinde yabancı kargo şirketlerinin yanı sıra Türk kargo şirketlerinin de woocommerce için kargo takip bilgilerinin girişlerini yapabilirsiniz.

PTT Kargo, Aras Kargo, Yurtiçi Kargo, MNG Kargo, Horoz Lojistik, UPS Kargo, Sürat Kargo, Fedex Kargo, DHL Kargo, TNT Kargo ve Filo Kargo için WooCommerce kargo takip eklentisi görevini yerine getiriyor.
Yapan kişilerin ellerine sağlık diyor, teşekkürlerimizi sunuyoruz.

En iyi WooCommerce Eklentileri 2021 listemizin sonuna gelmiş bulunuyoruz.

Bu makalenin, WooCommerce alt yapılı e-ticaret siteniz için en iyi ücretsiz eklentilerinden bazılarını bulmanıza yardımcı olacağını umuyoruz. Dilerseniz kubilaykiraz.com/wordpress-e-ticaret-paketi/ inceleyebilir sizler de uygun fiyata e-ticaret sitesi sahibi olabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments